Om oss - Lanmaster

Trygg och säker service sedan 1988

Ditt liv i våra händer. Det kan låta lite pretentiöst, men tänk efter. Bankuppgifter, läkarjournaler, eller filmen när din dotter tog sina första steg. Ditt viktigaste jobbverktyg i vardagen. Vi på LanMaster vet vad din Apple- och Samsungprodukt betyder för dig, och hanterar den därefter.

LanMaster är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till Telia Company AB. Idag har vi servicecenter i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Örebro men är tillgängliga för människor i alla delar av landet via vår enkla Send in-service.
Så varmt välkommen vem du än är, var du än befinner dig, för Sveriges säkraste och tryggaste Apple- och Samsungservice!

Auktoriserad service en självklarhet för många

Kanske är det just därför stora verksamheter och företag som Karolinska Institutet och ABB, myndigheter som Regeringskansliet och Riksgälden samt flertalet kommuner väljer just auktoriserad service från LanMaster. Auktoriserad service är det självklara valet för alla som är rädda om sin digitala enhet. Förutom den värdefulla information som finns i våra mobiler, surfplattor och datorer idag, så spenderar man ofta tusentals kronor när man köper en ny enhet. Då är det inte konstigt om man också är noga med vem som servar den om olyckan är framme.

Sveriges säkraste och tryggaste Apple- och Samsungservice

Sedan 1988 har vi arbetat för att ge våra kunder trygg och säker service, något som idag kanske är viktigare än någonsin. LanMaster garanterar alltid konfidentiell hantering av känsliga data och 100% integritetssäker service.

LanMaster använder alltid originaldelar och garanterar att din telefon, dator eller surfplatta fortfarande är 100% original efter service. Eventuell garanti fortsätter gälla som innan.

Våra servicecenter

Oavsett om du vill laga din iPhone, Samsung eller Macbook är du alltid välkommen in till våra butiker. Ingen tidsbokning behövs, vi har drop-in i alla våra servicecenter. Samsungreparationer utförs i Stockholm och Sundsvall.

Stockholm

Rörstrandsgatan 39B
113 41 Stockholm

Servicetider

Måndag-Fredag: 09.00 - 17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Göteborg

Drottninggatan 2
411 14 Göteborg

Servicetider

Måndag-Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Sundsvall

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall

Servicetider

Måndag-Fredag: 11.00 - 18.00
Lördag: 11.00 - 16.00
Söndag: 11.00 - 16.00

Örebro

Telia Butik Säljarevägen 1
702 36 Örebro

Servicetider

Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: Stängt,
Söndag: Stängt