Karriär |

Våra lediga jobb

IT Service Manager

I am Richard Jenkins and I lead the team at LanMaster of around 40-50 employees across 3 sites in Stockholm (HQ), Göteborg & Sundsvall (opening in March).

Right now, I am looking for an IT Service Manager with good all-round IT support and Infrastructure skills as well as having managerial experience to work alongside our 3rd party IT suppliers to support our business growth.

Läs mer!

Customer Technician – LanMaster Stockholm

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba med Samsungs produkter på en auktoriserad verkstad, att få arbeta med de senaste modellerna och hela tiden få lära dig mer gällande den senaste tekniken.  Vi är i en expansiv fas och spännande tid. Om du gillar teknik, mobiltelefoner samt vill lära dig mer kan detta vara din nästa tjänst.

Vi jobbar alltid med att ha kunden i fokus. Arbetet som Customer Technician är ett arbete som alltid utgår efter kunden och deras behov. Så vi ser gärna att du har en stark kundfokus. Tjänsten är baserad på ett 2 veckors rullande schema och inkluderar varannan lördag.

Läs mer!

Customer Support på LanMaster i Stockholm

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba i ett team med inriktning på att vara ute bland våra viktigaste kunder. Du kommer besöka våra kunder med vår LanMaster bil och du kommer även att få möjlighet att hjälpa till i andra delar av verksamheten. Du kommer få utbildning i service och logistik och på våra produkter.
Tjänsten är till en början en anställning på timmar, ca 20-30 timmar i veckan. Men min ambition är att den i framtiden skall bli permanent.

Arbetsuppgifter:

  • Besöka Retail butiker och företagskunder med bil.
  • Administration och kundkontakt.
  • Hjälpa kunden via telefon eller e-post och i vår butik.
  • Logistik, ta emot och skicka leveranser.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, men ser det som positivt om du har:

  • Kundvana via telefon, butik eller support.
Vi behöver:
  • Person som har B körkort.

Intresserad?

Vill du bli en del av vårt gäng, sök jobbet. Vill du veta mer, mejla mig anna.hogler@lanmaster.se or call +46735810075. Sista ansökningsdag är den 30 november 2018.

Service Manager-LanMaster Sundsvall

Vi har idag verkstäder i Stockholm och Göteborg och planerar nu att öppna en ny verkstad i Sundsvall.

I samband med detta söker vi därför en Site Manager som kommer ha det övergripande ansvaret för den dagliga operativa driften för butiken och verkstaden samt personalansvaret för våra kundfokuserade servicetekniker och butikspersonal som varje dag arbetar för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Läs mer!

Våra servicecenter

Oavsett om du vill besöka LanMaster Göteborg eller LanMaster Stockholm så är du välkommen in till våra butiker. Ingen tidsbokning behövs, vi har drop-in i alla våra servicecenter.

Stockholm

Rörstrandsgatan 39B
113 40 Stockholm

Servicetider

Måndag-Fredag: 09.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 15.00
Söndag: Stängt

Stockholm

Kungsgatan 36 (Teliabutik)
111 35 Stockholm

Servicetider

Måndag-Fredag: 10.00 - 17.00


Göteborg

Drottninggatan 2
411 14 Göteborg

Servicetider

Måndag-Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt